Hva vi gjør

Flygel Diamonds elsker diamanter. Vi har holdt på med diamanter i mange år, og bygd opp en ekspertise som nærmest er uslåelig (akkurat som diamantene selv). Vi vet alt som er verdt å vite om diamanter, og deler gjerne denne informasjonen med andre mennesker som har blitt forelsket i disse edelstenene. Diamanter er det vi fokuserer på, det vi leser om hver bidige dag. Vi holder oss oppdatert på all informasjon som har med diamanter å gjøre, slik at våre lesere og kunder kan stole på vår kunnskap. Vi er ikke en diamantbutikk, og vi selger ikke diamanter på noen annen måte heller. Du kan heller se på oss som konsulenter innen kjøp og salg av diamanter. Vi kan hjelpe deg med å finne frem til de beste tilbudene uten lureri, samt forklare hvordan du skal gå frem om du ønsker å investere i diamanthandel. Diamanter er tross alt ett av verdens mest populære aktiva, og diamantprisene har vært mer eller mindre urokkelige de siste hundre årene. Diamanter er tross alt edelstener, og når økonomien går dårlig velger mange å investere i stener og metaller. Når den siste finanskrisen inntraff, var det gull og diamanter investorene gikk etter. Vi kan hjelpe deg med å investere pengene smart, spre dem ut, slik at du alltid har noe å lene deg tilbake på dersom økonomien blir skakkjørt av politikerne.

Hvor vi er

Vi er overalt, egentlig. Ikke har vi noe spesielt kontor eller butikk, ei heller finner du oss i noen spesiell by. Flygel Diamonds opererer på individuelt basis, altså er det bare å ta kontakt dersom du ønsker å innlede et samarbeid eller søker hjelp til et kjøp. Vi vil komme tilbake til deg og finne den løsningen som passer deg best. Vi har mulighet til å komme hvor som helst for å hjelpe til – dessuten reiser vi rundt hele tiden på egen hånd. Diamanthandel er ikke en industri som lar deg sitte stille. Her må man flytte på seg hele tiden, og gjerne krysse hele kontinent på kryss og tvers. Så gjør deg klar til en fantastisk reise, et eventyr inn i diamantenes verden!

Hvorfor diamanter

Mange spør hvorfor vi har valgt diamanter som området for vår ekspertise. Hvorfor ikke gull, sølv eller andre edelstener? Jo, fordi vi har et spesielt forhold til diamanter. Det er noe magisk med dem, noe uforklarlig. Det er denne mystiske egenskapen ved diamanter som har lokket til seg mennesker i flere tusen år, og fortsetter å mane til seg forbipasserende når diamantbutikkene stiller ut sine smykker. Diamanter er unike på alle mulige måter. Først og fremst er de helt rene, altså skapt med ett eneste grunnstoff som finnes overalt (karbon). Samtidig er diamanter gjennomsiktige, og har meget spesielle egenskaper. Diamanter er verdens sterkeste naturlige mineraler, og brukes derfor til en rekke ulike formål. Samtidig er diamanter perfekt egnet for smykker, for de taper aldri sin glans og vil pryde mennesket som bruker dem, uansett hvilken klesstil man foretrekker. Diamanter ser bra ut til alt, og de kan kuttes inn mange ulike størrelser for å passe smykkene man produserer.

Hvem står bak

Du trenger kanskje ikke vite alle våre navn helt enda – tross alt er vi verken et selskap eller noen butikk. Vi er mange ulike, men helt vanlige mennesker med interesse for diamanter, så våre navn vil ikke si deg noe som helst. Vi har dog bakgrunn fra diamantindustrien og de fleste av oss har drevet med både kjøp, salg, sliping og utvinning. Med mange år bak ryggen er det på tide å dele kunnskapen med «vanlige» mennesker, derfor ble dette nettstedet skapt. Velkommen til Flygel Diamonds, vi håper du finner informasjonen du søker etter!

Privacy Policy